infokukacmidlandponthu   +36-1/350-1095, +36-20/462-5586

Rólunk

1880-ban alapított családi tulajdonban lévő cég. Székhelye Svájc, Hunzenschwil. Négy generáció óta tevékenykednek az olajiparban.

Modern gyártó üzemben fejlesztik és gyártják a high-tech szintetikus és ásványi kenőanyagokat, gépjárművek (személygépkocsik, teherautók és motorkerékpárok), az ipar és az építőipar számára. Az előállított nagy teljesítményű kenőanyagokat az összes vezető személygépkocsi-gyártó jóváhagyta, így megfelelnek a világ legmagasabb minőségi követelményeknek.

A legmagasabb minőség és a vevői elégedettség elérése érdekében a vállalati kultúra minden szakaszában, a működés minden területén, bevezetésre került az ISO 9001 és az ISO 14001 minőségtanúsítási rendszer.

Magyarországon a kizárólagos forgalmazó a Kenőanyag-Nagyker Kft.

 

A Kenőanyag-Nagyker Kft-t 2001-ben alakult. Cégünk elsősorban kenőanyagok, adalékok, autóápolási szerek és felszerelési tárgyak forgalmazásával foglalkozik. A cég tulajdonosai magyar magánszemélyek, akik 1993 óta foglalkoznak kenőanyagokkal.

Kiszolgáljuk mind a magánszemélyek, mind a vállalatok, intézmények kenéstechnikai igényeit. Vevőink: benzinkutak, autósboltok, mezőgazdasági boltok, autómosók, mezőgazdasági termelők, ipari fémmegmunkáló üzemek. Állandó (heti rendszerességgel vásárló) partnereink száma kb.200. Az összes partnerünk száma kb 1200.

Az általunk forgalmazott kenőanyagok választéka rendkívül széles. A legkorszerűbb szintetikus kenőolajok mellett a hagyományos kínálatot is felölelő közlekedési és ipari kenőanyag választékon felül, a legkülönlegesebb követelményeknek is megfelelő, speciális kenőanyagok is megtalálhatók. A főbb márkák, amelyeket forgalmazunk, a következők: FAVORIT, CASTROL,  MOL, SHELL, MOBIL, ELF, TOTAL, MOTUL, REPSOL, KENOTEK, NIELSEN, GUNK, MIDLAND

Import tevékenységünk elsősorban az amerikai GUNK termékcsalád magyarországi forgalmazásán alapul. Ezen kívül kizárólagos forgalmazói vagyunk a KENOTEK márkanevű belga autóápolási termékcsaládnak.

Termékpalettánkon megtalálhatók a gondtalan autózáshoz nélkülözhetetlen kiváló minőségű és árú felszerelési tárgyak és kiegészítő termékek. Fontos szolgáltatás a kenőanyagokhoz kapcsolódó teljes műszaki-vevőszolgálati tevékenység is. Kenéstechnikai szaktanácsadással állunk rendelkezésére mindenkinek aki ilyen jellegű problémával fordul hozzánk.  

Társaságunk nagy gondot fordít munkatársaink folyamatos képzésére, rendszeres találkozókon tájékoztatjuk őket a legújabb piaci trendekről, elvárásokról.

Telephely: 2400 Dunaújváros Verebélyi L. u. 13.

Tel: +36 25 282 391

Nyitva tartás: H-CS 7,30-15 ,  P 7,30-14

Fax: +36 25 282 391,

Tel: +36 20 9728 947


Írjon nekünk!

Captcha